Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@01:51:42 GMT

چرا باید زبان ترکی استانبولی را یاد بگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۳۱۵۸

چرا باید زبان ترکی استانبولی را یاد بگیریم؟

زبان ترکی استانبولی زبانی محبوب  و پرکاربرد در خاورمیانه است و مردم زیادی در سراسر دنیا به این زبان شیرین صحبت می‌کنند. همچنین، علاوه بر مردم کشور ترکیه، مردم کشورهای قبرس شمالی، بخش‌هایی از عراق، بلغارستان، یونان، بالکان، مقدونیه و آلبانی نیز از این زبان استفاده می‌کنند. در این مطلب با مزایای یادگیری زبان ترکی استانبولی آشنا می‌شویم و راهکارهای مفیدی نیزبرای یادگیری این زبان به شما ارائه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزایای آموزش زبان ترکی استانبولی چیست

در صورتی که قصد دارید زبان ترکی استانبولی را یاد بگیرید بهتر است که با مزایای یادگیری این زبان آشنایی کاملی داشته باشید. این زبان یکی از 10 زبان پر کاربرد در جهان به شمار می‌آید. در این بخش به برخی از مزایای آموزش زبان ترکی استانبولی اشاره می‌کنیم.

زبان ترکی استانبولی؛ امکانی برای ارتباط با جهان

کشور ترکیه از اهمیت جغرافیایی و سیاسی بالایی برخوردار است. ترکیه از نظر فرهنگی به آسیای مرکزی، اروپای شرقی و خاورمیانه مرتبط است. این کشور شانزدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و در سطح متوسط رو به رشد قرار دارد. دانش زبان ترکی استانبولی دارایی ارزشمندی است که مورد نیاز شرکت‌ها، سازمان‌های دولتی و غیر دولتی و همچنین موسسات تحقیقاتی است که در این منطقه مشغول به کار هستند.

کمک به یادگیری زبان‌های مرتبط

یادگیری زبان ترکی استانبولی پایه محکمی برای یادگیری زبان‌های نوین ترکی مانند قزاقستان، قرقیزستان، تاتار و ازبکی است؛ به این دلیل که رابطه نزدیکی بین آن‌ها وجود دارد. با وجود اینکه این زبان‌ها غیر بومی به نظر می‌رسند اما کاربرد بسیاری در مناطق مهم استراتژیک مانند بالکان، قفقاز، چین و روسیه دارند.

آشنایی با تمدن باستانی ترکیه

یادگیری زبان ترکی استانبولی می‌تواند یک ویژگی خاص برای دانشجویان باستان شناسی، انسان شناسی و تاریخ باشد. ترکیب مهارت‌های زبان ترکی با این دروس، فرصت‌های تحقیقاتی بسیاری را برای دانشجویان ایجاد می‌کند. آنتالیا یکی از مناطق محبوب ترکیه، مهد تمدن بشری است که آثار باستانی بسیار مهمی از جمله خرابه‌های قدیمی شناخته شده، شهر تروا و کشتی نوح در این منطقه هستند. همچنین استانبول تنها شهری است که در دو قاره آسیا و اروپا قرار دارد. در آرشیو تاریخی کشور ترکیه اسناد و اطلاعات تاریخی بسیاری مربوط به آشوری‌ها، کلیمی‌ها، پارس‌ها، رومی‌ها و مسلمانان وجود دارند.

زبان ترکی استانبولی؛ زبانی مناسب برای امور تجاری

دو زبانه بودن فقط برای رزومه شما در نظر گرفته نشده است. بلکه می‌تواند شغل شما را نیز تغییر دهد. آشنایی با زبان ترکی می‌تواند برای افرادی که در شرکت‌های ترکیه‌ای کار می‌کنند، بسیار سودمند و کاربردی باشد. اقتصاد صنعتی ترکیه پس از بحران مالی سال 2008 رونق پیدا کرده است و از آن زمان، به سرعت در حال رشد است. یادگیری این زبان می‌تواند به شما فرصت‌های شغلی بسیاری را در ترکیه ارائه دهد.

بهترین روش‌های یادگیری زبان ترکی استانبولی

بیش از 150 میلیون نفر در جهان به عنوان زبان اول یا دوم خود از ترکی استانبولی استفاده می‌کنند. اگر قصد یادگیری زبان ترکی را دارید؛ بهتر است قدم به قدم با مراحل یادگیری این زبان آشنا شویم. بهتر است که با آموختن الفبای زبان ترکی شروع کنید. در این بخش بهترین روش‌های آموزش زبان ترکی را برای شما شرح خواهیم داد.

یادگیری کامل الفبای زبان ترکی استانبولی

در زبان ترکی استانبولی از الفبای لاتین استفاده می‌شود. این زبان شامل تمامی حروف موجود در الفبای انگلیسی به غیر از حروف X,Q,W می‌شود. با چند استثنای کوچک، بقیه حروف مانند زبان انگلیسی تلفظ می‌شوند. برای مثال حرف ترکی "C" تا حدودی مانند حرف "J" در زبان انگلیسی تلفظ می‌شود. حرف ترکی "J" مانند حرف "ژ" در زبان فارسی و "S" در کلماتی مانند Pleasure در زبان انگلیسی تلفظ می‌شود.

مصوت‌های ترکی استانبولی را بشناسید

مصوت‌های استفاده شده در زبان ترکی با زبان انگلیسی تفاوت‌هایی دارند. همچنین مصوت‌های زبان ترکی یک صدا دارند و مانند زبان انگلیسی دارای استثنا نیستند. همچنین در این زبان مصوت‌های کوتاه و بلند تعریف نشده‌اند و با زبان انگلیسی فرق دارند. برای مثال، حرف ترکی A تا حدودی مشابه حرف U در زبان انگلیسی تلفظ می‌شود؛ مانند کلمه Nut در زبان انگلیسی. همچنین حرف ترکی U مشابه OO در زبان انگلیسی تلفظ می‌شود؛ مثل کلمه Troop در زبان انگلیسی.

حروف خاص زبان ترکی استانبولی

حروفی در زبان ترکی استانبولی وجود دارند که در زبان انگلیسی به این شکل نوشته نمی‌شوند. برای مثال، حرف "ç" در زبان ترکی صدایی مانند صدای "ch" در زبان انگلیسی را دارد. حرف "ş" نیز صدایی مانند "sh" در کلمات انگلیسی، مانند Shoes دارد. همچنین حرف "ü" در زبان ترکی استانبولی صدایی مانند "u" در کلمه انگلیسی Cute دارد.

یادگیری دستور زبان و ساختار جملات ترکی استانبولی

بر خلاف زبان انگلیسی هیچ فعلی در زبان ترکی وجود ندارد که به معنی "بودن" باشد؛ بلکه باید پسوند شخصی (این) را که مربوط به اسم اشیا است را اضافه کنید. در این زبان، ضمیری برای سوم شخص مفرد وجود ندارد.

همچنین باید به این توجه کنید که هنگام استفاده از ضمایر شخصی، ضمیر اشاره را حذف نکنید. از آنجا که برای هر ضمیر یک پسوند متفاوت وجود دارد، می‌توان گفت که ضمیر توسط پسوند مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین خاطر ضمیر شخصی معمولا برای جلوگیری از تکرار استفاده می‌شود. برای مثال، شما به سادگی می‌گویید "öğretmenim" یعنی "من یک معلم هستم".

مراجعه به آموزشگاه‌های زبان ترکی استانبولی

شما می‌توانید برای بهتر یادگرفتن زبان ترکی و آموزش آکادمیک این زبان با هدف اخذ مدرک این زبان، به آموزشگاه‌های معتبری مانند آموزشگاه زبان ایرانمهر مراجعه کنید و در دوره‌های زبان ترکی استانبولی این آموزشگاه‌ها شرکت کنید. شرکت در این دوره‌ها محیط مناسب یادگیری زبان ترکی را برای شما فراهم می‌کند و می‌توانید با تعامل با دیگر زبان‌آموزان، سرعت یادگیری خود را بیشتر کنید.

آموزش زبان ترکی در آموزشگاه‌های معتبر؛ بهترین روش یادگیری این زبان

بسیاری از افرادی که قصد یادگیری زبان ترکی استانبولی را دارند؛ نمی‌توانند به طور خودآموز، یادگیری این زبان را شروع کنند و نیاز به یک محیط مناسب و مدرسان مجرب برای یادگیری زبان ترکی استانبولی دارند. شرکت در کلاس‌های زبان ترکی استانبولی در آموزشگاه‌ معتبری مانند موسسه زبان ایرانمهر و یادگیری این زبان از یک کادر آموزشی با سابقه، یادگیری این زبان را برای شما آسان می‌سازد. شما می‌توانید با ثبت‌نام در دوره‌های آموزشگاه زبان ایرانمهر، از پیشرفته‌ترین امکانات آموزش زبان در این موسسه بهره‌مند شوید.

کد خبر 1600550

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: یادگیری زبان ترکی استانبولی ترکی استانبولی یادگیری این زبان آموزش زبان ترکی زبان ترکی زبان ترکی آموزشگاه ها برای مثال حرف ترکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد