Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا شما نیز در درک زبان ترکی استانبولی با مشکل مواجه می شوید؟ و یا اینکه نمی توانید به صورت روان مکالمه کنید و منظور خود را برسانید؟ در چنین حالتی کلاس های آموزش زبان ترکی استانبولی به شما کمک بسیاری در یادگیری این زبان خواهد کرد.

در صورتی که شما قصد دارید به خوبی زبان ترکی را بیاموزید تا بتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید، روابط اجتماعی خود را توسعه دهید و به تحصیل و مطالعه بپردازید، دوره های آموزش زبان دایلو جزء بر ترین کلاس های آموزش زبان ترکی استانبولی می باشد که با یادگیری در این کلاس ها قادر خواهید بود در مدت تنها چند ماه تسلط کامل در استفاده از زبان ترکی را بدست آورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از زبان آموزان تصمیم می گیرند که به تنهایی در منزل به مطالعه و یادگیری زبان ترکی مشغول شوند که البته در روند پیشرفت آن ها تاثیر گذار می باشد. اما به خاطر داشته باشید که این روش به تنهایی نتیجه بخش نمی باشد و لازم است علاوه بر مطالعه های شخصی که انجام می دهید از دانش و تجربه یک معلم خصوصی نیز بهره مند شوید تا بتوانید اشکالات گوناگونی که در بخش های مختلف در یادگیری زبان ترکی برای شما بوجود می آید را به بهترین صورت برطرف کنید.

به عبارت دیگر با شرکت در کلاس های زبان ترکی استانبولی خوب در تهران و شهرستان، قادر خواهید بود که به شکل اصولی و پیوسته زبان ترکی را بیاموزید. در کنار آموزش های کلاسی که به طور پیوسته در طول هفته انجام می شود، یک برنامه مطالعاتی منسجم نیز خواهید داشت تا در زمان های فراغت و آزاد خود بتوانید با انجام تمرین های ارائه شده دایره لغات خود را گسترش دهید، ساختار های دستور زبان ترکی را بهتر درک کنید و کیفیت جملات خود را بالا ببرید.

در واقع در زمان های مطالعه در منزل شما به آنچه که به شکل کاربردی در کلاس آموخته اید می اندیشید تا با درک بهتر مطالب و پرسش سوال بتوانید تسلط خود را در استفاده از زبان ترکی بالا ببرید. شاید شما تنها مایل باشید که مکالمه زبان ترکی خود را بهبود بخشید و یا اینکه به تقویت دیگر مهارت ها یعنی خواندن، نوشتن و یا درک بهتر آنچه که می شنوید بپردازید.

دوره های آموزش زبان ترکی دایلو به صورتی طراحی و برنامه ریزی شده اند که زبان آموزان علاوه بر افزایش دانش لغوی و ساختار های دستور زبان، بتوانند هر چهار مهارت اصلی زبان خود را توسعه دهند. این به معنای این است که آموزش به شکل کاملا کاربردی صورت می گیرد و زبان آموزان قادر هستند آنچه را که آموخته اند را در جملات خود در صحبت ها یا نوشته های خود استفاده کنند.

برخی از زبان آموزان به دلیل اینکه زبان ترکی را تنها به منظور داشتن تجربه سفر بهتر می آموزند مایل هستند در کلاس های زبان شرکت کنند و برخی دیگر دارای اهداف آکادمیک، تحصیلی و شغلی می باشند و کسب مهارت در استفاده از این زبان را برای خود ضروری می دانند.

خوشبختانه با برنامه ریزی های انجام شده در اکثر کلاس های خوب زبان ترکی استانبولی، دوره های آموزشی بر اساس نیاز های زبان آموزان برگزار می گردد. به این صورت که اگر زبان آموزان تمایل به تقویت زبان ترکی خود به منظور گسترش روابط اجتماعی و سفر به کشور هایی که در آن از زبان ترکی استفاده می شود را دارند، عبارت هایی که می آموزند کاملا مرتبط با شرایط های مختلف اجتماعی و رایج می باشد.

برای مثال اینکه چگونه در یک مصاحبه کاری برای کسب شغل بهتر صحبت کنیم و از چه عبارت هایی بیشتر استفاده خواهد شد و یا چگونه تجربیات و مهارت های شغلی خود را بیان کنیم. در مثال دیگر می توان به سوالات رایجی که ممکن است در هنگام خرید فروشگاهی داشته باشیم می توان اشاره کرد تا بتوانید منظور خود را به صورت واضح بیان کنید.

از طرف دیگر ممکن است که شما به منظور اهداف تحصیلی یا کاری تصمیم به یادگیری زبان ترکی گرفته اید. به همین منظور در ابتدا لازم است که پایه زبان شما تقویت گردد تا بتوانید مطالب مرتبط با سطوح بالا تر را مطالعه کنید و از آن ها در صحبت های خود استفاده کنید. در کلاس های سطح متوسط و پیشرفته زبان ترکی، سعی می شود که از ساختار های دستور زبانی پیچیده تر و از عبارت های مرتبط با حوزه های تخصصی و علمی گوناگون استفاده گردد.

همچنین در چنین سطوحی شما قادر خواهید بود که به مطالعه مقالات علمی، مجله ها، روزنامه ها و کتاب های آکادمیک به زبان ترکی بپردازید و درباره آن ها صحبت کنید و دیدگاه خود را ارائه دهید. دوره های زبان ترکی استانبولی برای زبان آموزانی که به قصد کار و انجام شغل مایل اند این زبان را بیاموزند می تواند به صورت کاملا اختصاصی تدریس گردد.

پس از اینکه شما به طور کامل با رایج ترین ساختار های دستور زبان ترکی استانبولی آشنا شدید و توانستید که به خوبی در زمان های مختلف جمله سازی کنید، لازم است که تمرکز خود را بر روی توسعه دایره لغات خود قرار دهید. اما به خاطر داشته باشید برای توسعه دایره لغات، خواندن تنها کتاب های قطور لغت که بیش از هزار کلمه جدید برای شما در آن وجود دارد موثر نخواهد بود.

پس چگونه می توانید طیف وسیعی از کلمات را بیاموزید؟ در چنین شرایطی مدرسین زبان ترکی با تجربه سعی می کنند که با ارائه فعالیت های مناسب و تمرینات هدف مند، سطح دایره لغات زبان آموزان را بالا ببرند و سپس با استفاده از آن ها در مکالمه و نوشتار، توان به کار گیری زبان آموزان از این مطالب جدید افزایش پیدا خواهد کرد.

با شرکت در کلاس های زبان ترکی استانبولی، یادگیری زبان ترکی برای شما به شکل موثر تر و آسان تری صورت خواهد گرفت. یادگیری و استفاده از زبان ترکی همانند دیگر زبان ها دارای دشواری های به خصوصی می باشد، اما در کلاس های زبان ترکی سعی می شود که آموزش به شکلی صورت گیرد که زبان آموزان بتوانند به شکل آسان تری این زبان را بیاموزند.

آموزش های کلاسی در کنار مطالعات و انجام تمرینات هدف مند در منزل موجب خواهد شد که زبان آموزان به خوبی زبان ترکی استانبولی را یاد بگیرند و از فواید دو یا چند زبانه بودن بهره مند شوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زبان ترکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد

ایسنا/البرز مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: سالانه بین ۸ تا ۹ هزار دانش آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان از طریق مهاجرت اضافه می‌شود و همین نیاز به توسعه فضای آموزشی را دو چندان کرده است.

به گزارش ایسنا، علی حجرگشت روز سه‌ شنبه ۱۱ اردیبهشت در مراسم تجلیل از معلمان اظهار کرد: بیشترین مشکلی که در بحث تراکم دانش آموزی با آن مواجه هستیم، موضوع مهاجرت  است و به این علت تراکم دانش آموزی در استان بسیار  بالاست. در این خصوص مشکلی که به ویژه در شهر کرج و فردیس با آن مواجه هستیم،  مشکل کمبود زمین است لذا تقاضا داریم که ارگان‌ها و نهادهای ملی چنانچه زمینی دارند، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند تا در مسیر نهضت مدرسه سازی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تامین زمین با استفاده از منابع دولتی، استانی و خیرین که بیشترین سهم را در این مشارکت دارند، می‌توانیم از این فضاها در جهت توسعه فضای آموزشی استفاده  کنیم. در حال حاضر در بحث اعتبارات دولتی و خیرین مشکل کمتری وجود دارد و مشکل اصلی توسعه فضای آموزشی کمبود زمین در این دو شهر است.

حجر گشت بیان کرد: اگر بخواهیم به استاندارد مورد نظر در فضای آموزشی برسیم و با احتساب اینکه تعداد دانش آموزان بین ۲۵ تا ۳۰ نفر باشد و مدارس هم به صورت یک نوبته فعالیت کنند، تقریباً به ۱۱ هزار کلاس نیاز داریم. این یک نگاه مطلوب و ایده آل است و حداقل به  ۳۰۰ مدرسه در استان نیاز است. البته تلاش می‌کنیم که تراکم بیشتری به کلاس‌ها تحمیل نشود.  

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز ادامه داد: به ویژه اینکه در بعضی مناطق استان مثل ناحیه ۴، محمدشهر، کمالشهر، شهر جدید مهستان و فردیس مشکل تراکم بیشتری داریم، لذا از دستگاه‌های ملی استدعا دارم چنانچه زمین مناسب در اختیار دارند از این جهت به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: اما با همت مسئولین در سفر ریاست جمهوری،  در خصوص توسعه فضای آموزشی  ۱۰۰ مدرسه در دوره اول و  ۱۰۰ مدرسه در دوره دوم مصوب شده و استانداری هم متعهد شده که با توجه به ظرفیت‌های استان ۱۰۰ مدرسه ساخته شود. در دوره اول مصوبات تاکنون مجموعاً ۱۳۰ مدرسه تکمیل یا عملیات ساختمانی آن آغاز شده است.  

وی با اشاره به توسعه فضای ورزشی گفت: تا پیش از دولت سیزدهم کمتر از پنج زمین ورزشی در استان وجود داشته، اما امروزه حدود ۵۰ زمین ورزشی به مدارس اضافه شده و  ۲۰ فضای دیگر در سال ۱۴۰۳ اضافه خواهد شد. متاسفانه استان در بحث اردوگاهی دچار کمبود است اما اردوگاه شهید بهشتی کردان را احیا کردیم و همچنین اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) در ماهدشت که متعلق به آموزش و پرورش تهران بود،  با دستور وزیر و پیگیری مسئولین استانی به استان واگذار شده و دانش آموزان در حال استفاده از این فضا هستند.

حجرگشت درباره توزیع شیر رایگان گفت: برای اولین بار توزیع شیر رایگان در مدارس بعد از سال‌ها مجدداً آغاز شده و در بین حدود  ۲۴ هزار دانش آموزان ابتدایی هفته‌ای دوبار شیر توزیع می‌شود و تا پایان اردیبهشت مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

وی در خصوص جذب نیروی انسانی افزود: جذب نیروی انسانی با توجه به رشد دانش آموزی و شاخص‌هایی که جذب نیرو در آموزش و پرورش دارد، در استان به عنوان یک نیاز اساسی  است، در این راستا سیاست آموزش و پرورش و مسئولین نظام این است که معلم را فقط از طریق مجرای قانونی یعنی دانشگاه فرهنگیان جذب کند اما چون پذیرش دانشگاه فرهنگیان کم است  از این رو مجبوریم از طریق آزمون و استخدام‌هایی که از طریق ماده ۲۸ اتفاق می‌افتد، جذب انجام دهیم.

حجر گشت در ادامه گفت: سال گذشته حدود ۱۶۰۰ نفر در استان البرز جذب شدند و در سال جاری هم ۷۲ هزار نفر در سطح ملی و دو هزار نفر در استان البرز در رشته‌های آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و نیروهای کیفیت بخشی که شامل مربی، مشاور و مراقب سلامت است، جذب خواهند شد. مرحله ابتدایی این آزمون‌ها برگزار شده و در آستانه مرحله گزینش هستیم، دو مرحله دیگر در اردیبهشت برگزار و در خرداد گزینش آنها انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به اقدامات صورت گرفته در خصوص دانش آموزان بازمانده تحصیل افزود: بعد از دوران کرونا با بخشی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل مواجه شدیم البته استان البرز جزء استان‌های رده بالای کشور از لحاظ پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده بوده و تعداد این دانش آموزان به نسبت کل دانش آموزان استان کمتر بوده است. به ویژه اینکه در پایه‌های اول ابتدایی مشکلی که وجود دارد آماری که ثبت احوال می‌دهد با آماری که در جامعه وجود دارد، منطبق نیست و این ممکن است به دلیل مهاجرت‌هایی که به استان و یا برعکس صورت می‌گیرد باشد.  

وی یادآور شد: اما طرحی را در آموزش و پرورش داریم تحت عنوان طرح شهید محمودوند که وظیفه آن شناسایی و جذب این عده از دانش آموزان است و اعتباری هم برای آن پیش بینی شده است. طبق گزارش‌ها پوشش ۷۰ درصد این دانش آموزان که قابل شناسایی بودند محقق شده است. اما به مدیران مدارس اطلاع رسانی شده  که این دانش آموزان را شناسایی و جذب کنند. حتی در قرارگاه  اجتماعی استان این مطرح شده که مدیران محلات کمک کنند تا دانش آموزان بازمانده از تحصیل را به ما معرفی کنند،  از تمام سمن‌ها و گروه‌ها هم می‌خواهیم در این خصوص کمک کنند.

وی در تشریح برنامه‌های گرامیداشت روز معلم افزود: به جهت گرامیداشت مقام معلم دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری، دیدار  ۴۰ نفر از معلمین نمونه با استاندار و همچنین دیدار ۳۰۰  معلم منتخب و نمونه استانی با رئیس جمهوری انجام می‌شود. خوشبختانه یک رویکرد مهم و جدید دولت محترم در خصوص مسائل آموزش این است که هزینه کردن برای آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری است و بر روی این موضوع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: در استان با نواختن زنگ سپاس معلم در یکی از مدارس این برنامه‌ها آغاز شده و در همه مناطق هشتگانه و تمام شهرهای اقماری مسئولین محترم شهر و روستا هم برنامه‌های مدونی را پیش بینی کرده‌اند که در این ایام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • معلمی که کلاس درس را به مسجد بُرد
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد