Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در دانشگاه تبریز رشته آموزش زبان ترکی آذری تدریس می‌شود و هیچ مشکلی پیش نیامده لذا در مدارس هم می‌تواند بدون مشکل تدریس شود. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۱ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا پورمحمدی عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه اگر مشکلات «آموزش»، «پرورش»، «تعلیم» و «تربیت» حل شود، بسیاری از مشکلات کشور، استان و شهرها حل می‌شود، اظهار داشت: معتقدم با همین منطق، شورای آموزش و پرورش از شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هم مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت اگر گرفتار روزمرگی شود، مشکلات حل نمی‌شود افزود: باید به اصلاح روش‌ها و مشکلات بپردازیم، در برنامه «پروژه مهر» هم نیازمند اهتمام همه مدیران مرتبط است تا در ایام بازگشایی مدارس، همه مدارس استان آماده باشد.

استاندار آذربایجان شرقی نامه سرپرست وزارت آموزش و پرورش به استانداری را مورد اشاره قرار داد و گفت: سرپرست وزارت، نقش آذربایجان شرقی را در تعلیم و تربیت «خوب و در خور تقدیر» اعلام کردند که از همه مدیران و معلمان آموزش و پرورش تقدیر می‌کنم.

انتقاد امام جمعه اردبیل از سخنان وزیر آموزش و پرورش در خصوص عدم تدریس زبان مادری در مدارساردبیل| طرح تدریس به زبان مادری در مدارس کشور تدوین شدزبان مادری یا زبان رسمی؛ مرزهای پررنگ زبانی از چه زمانی شکل گرفت؟چرا تقویم ایران «زبان مادری» ندارد / لهجه‌ای که از بین رفت

وی با اشاره به اینکه در ثبت نام دانش آموزان، مدیران مدارس نباید خانواده‌ها را در محضوریت قرار دهند و مجبور به پرداخت شهریه کنند، ابراز داشت: کمک و همیاری لازم است ولی نباید اجباری باشد. خیرین مدرسه ساز و انجمن‌های خیریه می‌توانند بخشی از کمبودهارا رفع کنند و نیازی به وارد کردن فشار به مردم نیست.

پورمحمدی با تاکید بر اینکه بخشنامه کرده‌ایم و هیچ کس مجاز نیست در ثبت نام مدارس دولتی پول دریافت کند، تصریح کرد: اگر کسی گلایه داشته باشد، حتما برخورد می‌کنیم و اگر مواردی هست، مردم اطلاع دهند چراکه قابل پیگیری است. باید با خانواده‌های مستضعف بیش از گذشته مدارا کنیم.

وی از اجبار برای حضور اولیا در موقع ثبت نام در مدارس انتقاد کرد و افزود: ثبت نام مدارس را می‌توان غیر حضوری کرد و نیازی به حضور اجباری اولیا در ثبت نام نیست که این موضوع هم باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه آموزش «زبان مادری» در کنار آموزش «به زبان مادری» در مدارس باید اجازه یابد، گفت: قبلا این موضوع را با وزیر سابق آموزش و پرورش مطرح کرده بودم که گفت «برنامه طرح درس داده شده است».

وی با بیان اینکه در مهر ماه تعدادی از مدارس به اندازه حداقل دو ساعت در هفته برای آموزش زبان مادری و گرامر و اشعار ترکی زمان اختصاص دهند، ابراز داشت: قومیت‌ها رنگین کمانی برای زیبایی ایران است و باید در این زمینه، زبان و فرهنگ آنها را تقویت کنیم.

پورمحمدی خاطر نشان کرد: برخی به عنوان قوم گرا از این ابزار استفاده می‌کنند که با مدیریت، توجه به زبان مادری را از دستاویز شدن برخی سوء استفاده کننده بگیریم. بر اساس تجربه عرض می‌کنم که در دانشگاه تبریز رشته آموزش زبان ترکی آذری تدریس می‌شود و هیچ مشکلی پیش نیامده لذا در مدارس هم می‌تواند بدون مشکل تدریس شود.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و روز معلم با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم، بیان کرد: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها هستند.

وی انسان‌های پرورش یافته به‌دست معلمان را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و افزود: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی است.

استاندار بوشهر اظهار کرد: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

وی سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و بیان کرد: امسال همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

محمدی‌زاده یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت‌های فضا‌های آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا استان بوشهر یک‌هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین طبق این تفاهم‌نامه ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیز از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای حل مشکلات زیرساختی فضا‌های آموزشی در استان اختصاص می‌یابد.

وی گفت: در مجموع بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

استاندار بوشهر گفت: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمان‌بندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه مشکلات اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر ضروری دانست و یادآور شد: در همین راستا در ابتدای سال جاری ۲۵۰ میلیارد تومان به حساب این اداره کل واریز شده است.

محمدی‌زاده با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت روز معلم، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از برنامه‌های استان در این زمینه اعلام و اظهار کرد: مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

وی در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح امسال ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

استاندار بوشهر خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و یادآور شد: قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها را به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت این سهم تسریع شود.

دیگر خبرها

  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • استاندار آذربایجان‌غربی در پیامی روز معلم را گرامی داشتند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند